default-image

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στο γήπεδο Ηροδότου

Κρήτη
Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στο γήπεδο Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ναι στον αθλητισμό , όχι στη βία" ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα αλλά και για τις αξίες της κοινωνικής συνοχής, της ένταξης, της αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας, της φιλίας και της συνεργασίας.

Η εκδήλωση μάλιστα αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά το θάνατο του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη.

Στο πλαίσιο της 1ης "Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού" με κεντρικό μήνυμα όχι στο ρατσισμό και στη διαφορετικότητα αλλά «όλοι διαφορετικοί-όλοι ίσοι» οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποίησαν αθλητικές εκδηλώσεις στο δημοτικό γήπεδο Ηροδότου της Νέας Αλικαρνασσού.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η σχολική σύμβουλος της 6ης Περιφέρειας Ηρακλείου κ. Μαρία Δρακάκη, ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αλικαρνασσού κ. Αντώνης Τζωρμπατζάκης, γονείς των μαθητών και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του Ηροδότου: ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σαρόγλου, ο αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Γεωργιάδης, ο ταμίας κ. Γιώργος Λαμπράκης, ο κ. Δημήτρης Γιαουρτάς (δημόσιες σχέσεις) και ο κ. Μανόλης Τσουκάλης (μέλος), ενώ οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους όσους παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News