Ειδήσεις

Πρώτο "όχι" των εμπόρων στις ετήσιες εκπτώσεις (Ηχητικό)

Αλλαγές στο καθεστώς των εκπτώσεων προκαλούν την οργή των εμπόρων. Κάθε πόλη φέρεται να ορίζει τις δικές της ημερομηνίες.

Πληροφορίες θέλουν να έχει υποβληθεί εισήγηση στο υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία οι τακτικές εκπτώσεις θα διενεργούνται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ανά τη χώρα, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή.

«Ούτε τον ποιητή γνωρίζουμε ούτε το σκεπτικό του. Ξέρουμε μόνο ότι αν περάσει κάτι τέτοιο δε θα ωφελήσει τους εμπόρους. Στην πίσω πλευρά του μυαλού μας κρατάμε ότι και πάλι τα πολυκαταστήματα κρύβονται σε αυτή την πρόταση. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με αυτό», είπε στο ράδιο 9,84 και στην Α. Δουλγεράκη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Γιώργος Πολιουδάκης.

Την Τετάρτη το θέμα, σύμφωνα με τον ίδιο, στη συνεδρίαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

«Αν το υπουργείο σχεδιάζει επιπλέον εκπτωτικές περιόδους με σκοπό κάποια στιγμή να εφαρμοστεί κάποιο μέτρο που θα επιτρέπει να έχουμε όλο το χρόνο εκπτωτική περίοδο, καθώς όπως φαίνεται κάπου εκεί θέλουν να οδηγήσουν τα πράγματα, και να καταλύσουν κάθε κανόνα λειτουργίας της αγοράς, αυτό είναι κάτι που ούτε εμείς σαν σύλλογος αλλά ούτε και η ΕΣΕΕ επιθυμούμε», λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια