Ειδήσεις

Παγκόσμια συνδιάσκεψη αστυνομικών με "άρωμα" γυναίκας

Mε απόλυτη επιτυχία έριξε αυλαία η πρώτη συνδιάσκεψη γυναικών του κόσμου που διοργάνωσε  στο Ηράκλειο η τοπική διοίκηση της διεθνούς Ένωσης αστυνομικών. Πριν την τελετή λήξης οι 180 γυναίκες από 17 χώρες επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου μαζί με εκπροσώπους από 26 τοπικές διοικήσεις ΙPA (άι πι έι) κατέθεσαν στεφάνια ως ελάχιστο φόρο τιμής στο μνημείο των πεσόντων αστυνομικών.

Έτσι, με γυναίκες αστυνομικούς "πλημμύρισε" το Σάββατο το απόγευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Οι 180 και πλέον γυναίκες από 17 χώρες περιηγήθηκαν στους χώρους του και δεν παρέλειψαν να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες αστυνομικούς της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνδιάσκεψης αστυνομικών του κόσμου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο  επί τάπητος τέθηκε μεταξύ άλλων η  επικινδυνότητα του επαγγέλματος, προβλήματα που αποτελούν μάστιγα παγκοσμίως ενώ κατά τις 13 επιστημονικές συζητήσεις και παρεμβάσεις αναλύθηκε και η λειτουργία της αστυνομίας παγκοσμίως .

Τιμήθηκε και μία από τις πρώτες γυναίκες αστυνομικούς

Κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων τιμήθηκε και μια από τις πρώτες γυναίκες αστυνομικούς που υπηρέτησαν στο Ηράκλειο.

Την επόμενη διοργάνωση της  συνδιάσκεψης, που πλέον αποτελεί θεσμό, διεκδικούν πλέον η Ρωσία και η Πολωνία.     

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στον Αρόλιθο .Οι φιλοξενούμενοι απήλαυσαν την παραδοσιακή τοπική κουζίνα και παράλληλα με κρητική μουσική κρασί και ρακή το γλέντησαν μέχρι πρωίας. 

Της Μαρίας Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια