default-image

Σημαντικές αποφάσεις στη σύσκεψη της ΕΠΣΗ για τη βία

Αθλητισμός
Σημαντικές αποφάσεις στη σύσκεψη της ΕΠΣΗ για τη βία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού γενικότερα, αλλά και φορείς του τόπου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΠΣΗ για τη σημερινή σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης με θέμα τη βία στα γήπεδα.

Έγινε διεξοδική συζήτηση, με τον πρόεδρο της Ένωσης, Νίκο Τζώρτζογλου να καταθέτει τις προτάσεις, ενώ αρκετοί από τους παρόντες έκαναν ουσιαστικές τοποθετήσεις. Βασική πρόταση της ΕΠΣΗ είναι η επ' αόριστον διακοπή όλων των πρωταθλημάτων, μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις, μέσα από συγκεκριμένο Νομικό πλαίσιο.

Η κινητοποίηση όμως δεν σταματά εκεί, αφού αποφασίστηκε να γίνει στο Ηράκλειο το προσεχές διάστημα, ένα πανελλήνιο συνέδριο με θέμα τη βία και την καταπολέμηση της.

Νέα συνάντηση τη Δευτέρα

Μάλιστα τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα γίνει συνάντηση του Νίκου Τζώρτζογλου στα γραφεία της ΕΠΣΗ με τους πολιτικούς φορείς κ.κ. Αυγενάκη, Κριτσωτάκη, Δεικτάκη, ώστε να γίνει ένας απολογισμός της χθεσινής σύσκεψης και συντονισμός για τις επόμενες ενέργειες.

Πάντως, ήδη σήμερα ο κ. Αυγενάκης επικοινώνησε με τον Υφυπουργό, Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος τόνισε ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για συνάντηση με αντιπροσωπεία φορέων του Ηρακλείου.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News