default-image

Συνεδρίασε η ΕΠΣΗ για τη Βία-Παρέμβαση Αυγενάκη στον Υφυπουργό

Ηράκλειο
Συνεδρίασε η ΕΠΣΗ για τη Βία-Παρέμβαση Αυγενάκη στον Υφυπουργό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την ευρεία σύσκεψη με θέμα τη λήψη αποφάσεων κατά της βίας, που συγκάλεσε η ΕΠΣΗ, σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Παρατηρώντας την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και τις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων της ΕΠΣΗ, για πάταξη της βίας στα γήπεδα, ο κ. Αυγενάκης, έκλεισε ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, ο οποίος έδειξε έτοιμος να εισακούσει τις απόψεις - προτάσεις, των τοπικών φορέων, μετά και την ευρεία σύσκεψη της ΕΠΣ. Ηρακλείου.

Το παρών στη σύσκεψη, έδωσαν βουλευτές, τοπικοί και αθλητικοί φορείς, με στόχο, από το Ηράκλειο να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα για να σταματήσει ο φόρος αίματος στα γήπεδα.

Άλλωστε, η θέση της ΕΠΣΗ είναι δυναμική και μία από τις προτάσεις που κατατέθηκαν είναι να μπει λουκέτο στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μέχρι να υπάρξει ένα νέο νομικό πλαίσιο για την πάταξη της βίας, με διακοπή επ' αόριστον κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Πανελλήνιο συνέδριο κατα της βίας

Τελικά όπως αποφασίστηκε το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο συνέδριο κατα της βίας στο Ηράκλειο. Μάλιστα για το συντονισμό του συνεδρίου αυτού, τη Δευτέρα συναντώνται ΕΠΣΗ, βουλευτές και φορείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News