Ειδήσεις

Θέλει Τούρκους τουρίστες η Κρήτη

Με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος απο την Τουρκία, η συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Έλληνα πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη.


Συνάντηση με στόχο την εξωστρέφεια και την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στην Κρήτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια μεταξύ του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του Κρητικής καταγωγής Γενικού Προξένου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Νίκου Ματθιουδάκη.

Στην ίδια συνάντηση που ήταν παρόντες οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης (Υπεύθυνος του υπό σύσταση Οργανισμού Ανάπτυξης & Τουρισμού της Περιφέρειας) και Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, συζητήθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας με το Προξενείο και η συμβολή του σε μελλοντικές δράσεις προβολής πολιτισμού και τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη.

Στόχος είναι η προσέγγιση της Τουρκικής αγοράς, η οποία ήδη αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς σε άλλα μέρη της Ελλάδας και η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία στην Κρήτη, δίδοντας έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού αλλά και στο γεγονός ότι το νησί αποτελεί ποιοτικό και ασφαλή τουριστικό προορισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια