default-image

Τρισάγιο του Εθνικού για τον Κώστα Κατσούλη

Ποδόσφαιρο
Τρισάγιο του Εθνικού για τον Κώστα Κατσούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους και έντονης συγκινησιακής φόρτισης, η οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Κώστα Κατσούλη.

Μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης του συλλόγου τελέστηκε τρισάγιο προς τιμήν του Κώστα που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο, τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Αυχούδια, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον κόουτς Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, αλλά και η εφηβική ομάδα με τους προπονητές Θωμά Μακρή και Μάκη Σαμιώτη και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Αντώνη Γρηγοριάδη.

Επίσης το «παρών» έδωσαν οι Βουλευτές της Α' Πειραιά της ΝΔ κ.κ Νεράντζης και Κατσαφάδος, ο Βουλευτής της Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Καρύδης, o Δ/ντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της Προοδευτικής Δημήτρης Χόρτσας, ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Πειραιά και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σδρένιας, ο αναπληρωτής Γ.Γ της ΕΠΣ Πειραιώς Ιωάννης Ποντίκης και ο Ταμίας, Ιωάννης Σταματάτος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News