default-image

"Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο «χαρτί» της κυβέρνησης"

Ελλάδα
"Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο «χαρτί» της κυβέρνησης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο "χαρτί" της κυβέρνησης. Έχουν να δουν πολλά χαρτιά ακόμα», δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

«Μέχρι τώρα εγκαλούσαν τον πρωθυπουργό ότι δεν πηγαίνει στη Βουλή. Τους ενοχλεί αυτό (σ.σ. η ψήφος εμπιστοσύνης); Δεν το θέλουν ούτε αυτό;», πρόσθεσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στην τηλεόραση του "Σκάι" ο υπουργός Εσωτερικών.

Σχολιάζοντας δε το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" κατηγόρησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για αόριστες υποσχέσεις. «Εμείς μιλάμε με μετρήσιμα μεγέθη, όχι με αόριστες υποσχέσεις όπως ο Τσίπρας στο άρθρο του… Λέει κάτι συγκεκριμένο; Ένα, δύο, τρία, τέσσερα;», διερωτήθηκε.

Αντιπαρέβαλε, μάλιστα, την προωθούμενη από το υπουργείο Ανάπτυξης ρύθμιση για τα "κόκκινα" δάνεια των επιχειρήσεων προκαλώντας το ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στο ερώτημα «ποιοι είναι οι σύμμαχοί τους στην Ευρώπη, να μας το πουν με ονόματα και διευθύνσεις».

Μιλώντας τέλος για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ, βουλευτές της οποίας ζητούν από τον Φώτη Κουβέλη να παραιτηθεί, χαρακτήρισε το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου ως «χειροβομβίδα που είχε το 2012 ο Σαμαράς», καθώς έπρεπε τότε να συνεργαστεί μαζί του και τώρα, «δύο χρόνια μετά, πάει στο ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News