default-image

Μαθητικός διαγωνισμός για τα τροχαία ατυχήματα

Ελλάδα
Μαθητικός διαγωνισμός για τα τροχαία ατυχήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων είναι γεγονός. Τον διοργανώνει ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων Περιφέρειας Κρήτης "Ο Άγιος Χριστόφορος" και απευθύνεται σε μαθητές των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών, όπως και των ελληνόφωνων σχολείων του εξωτερικού.

Ο διαγωνισμός αφορά στην ανάδειξη του καλύτερου videoclip, της καλύτερης αφίσας και του καλύτερου ηχητικού μηνύματος ευαισθητοποίησης σχετικά με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Τους όρους και τις τεχνικές οδηγίες συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορούν να βρουν σχολεία και μαθητές στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.polentaspark.weebly.com.

Στην επιστολή του Συλλόγου προς τους μαθητές επισημαίνεται: «Στη χώρα μας παρατηρούνται καθημερινά σοβαρά προβλήματα σε θέματα οδικής ασφάλειας, με αποτέλεσμα τον αυξημένο αριθμό τροχαίων ατυχημάτων. Τα φαινόμενα αυτά αφορούν κατά κύριο λόγο τα νεαρά άτομα, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη ενημέρωσης και ευαισθητοποίησής σου για τους κινδύνους της ασφάλτου και την αξία της ζωής. Δεδομένης, λοιπόν, της σπουδαιότητας ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με το θέμα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, σε καλώ να συμμετάσχεις στο Μαθητικό Διαγωνισμό για να αποκτήσεις ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της ορθής οδικής συμπεριφοράς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News