default-image

Γκριμάλντι: Ναι στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς

Κρήτη
Γκριμάλντι: Ναι στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόθεση του να δηλώσει παρών στη γραμμή Χανιά-Πειραιάς και να δρομολογήσει επιπλέον πλοία στα ελληνικά λιμάνια, ο ισχυρός άνδρας των Μινωικών Γραμμών σκιαγράφησε απόψε ένα μικρό δείγμα των προθέσεών του για την ολοένα και πιο έντονη παρουσία στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας.

Ο κ. Γκριμάλντι βρίσκεται στην Ελούντα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Elounda Bay Palace", όπου χτυπάει η καρδιά του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου  του Ομίλου Γκριμάλντι (ΧVIII Euromed Convention "From land to sea" - "Περιβαλλοντική και οικονομική βιώσιμη κινητικότητα"), οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν στις 5 Οκτωβρίου.

Ο μεγαλομέτοχος των Μινωικών Γραμμών σε δηλώσεις του τόνισε με έμφαση ότι στόχος του είναι η προώθηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Χανιά-Πειραιάς για διεύρυνση των επιχειρηματικών δράσεων της εταιρείας.

Έμπειροι παράγοντες της ευρωπαϊκής εμπορικής και ακτοπλοϊκής ναυτιλίας, αλλά και από πολλές άλλες χώρες της Μεσογείου, θα καταθέσουν προτάσεις για το μέλλον της ναυτιλίας.

Οι δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου αναφέρονται αφενός σε ένα "ντιμπέιτ" για την υφιστάμενη κατάσταση της ακτοπλοϊκής ναυτιλίας Ελλάδας και τον ελληνικό στόλο των Μινωικών Γραμμών και αφετέρου στη ναυτιλία σε σχέση με τον παράγοντα προστασίας του περιβάλλοντος, εστιάζοντας στις επενδύσεις σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς για το περιβάλλον, αλλά και στην αντιμετώπιση του κλάδου από τον τραπεζικό τομέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News