default-image

Πλατέλλας: "Η ΑΕΚ θα πάει εκεί που αξίζει"

Αθλητισμός
Πλατέλλας: "Η ΑΕΚ θα πάει εκεί που αξίζει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πίστη του πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει ξανά ψηλά εξέφρασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας σε δηλώσεις του στο web tv του επίσημου site της Ένωσης.

Για την περσινή σεζόν: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας. Η ομάδα πέρασε δύσκολα. Κανείς δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ήμασταν στην Γ' Εθνική. Όλοι που ήρθαμε εδώ ήρθαμε για ένα σκοπό: να ανεβάσουμε την ομάδα και να την πάμε εκεί που αξίζει».

Για το γήπεδο: «Όλοι περιμένουν το γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση κάθε ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο. Να είναι έδρα και από εκεί και πέρα θα έρθουν τα πρωταθλήματα και πορείες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για τη Β' Εθνική: «Είναι μία δύσκολη κατηγορία. Πιστεύω θα περάσουμε κάποιες δύσκολες φάσεις, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε η ΑΕΚ. Θα πηγαίνουμε σε κάθε έδρα να κερδίσουμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για τον ίδιο: «Θέλω πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά, παλεύω σκληρά, κάνω αυτά που θέλει ο προπονητής μου για να ανέβω ψηλά. Θέλω να μείνω στην ομάδα και στις τρεις κατηγορίες. Είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Και να πατήσω στο... χαλί της Αγιά Σοφιάς»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News