Ειδήσεις

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του ΙΚΑ στον Αγ. Μηνά

Σήμερα, κατόπιν περιοδείας εκπροσώπων των σωματείων του ΠΑΜΕ και συνάντησης με τους εργαζόμενους και την προϊσταμένη του καταστήματος ΙΚΑ, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι κλείνει το ιστορικό, ιδιόκτητο κτήριο του ΙΚΑ στον Αγ. Μηνά.

Αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει στην παραπέρα υποβάθμιση των υπηρεσιών των ασφαλισμένων. Χιλιάδες ασφαλισμένοι, κάτοικοι του Ηρακλείου, θα αναγκαστούν να μετακινούνται για να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα της Νέας Αλικαρνασσού και του Εσταυρωμένου.

Η εξέλιξη αυτή είναι συνέχεια της πολιτικής της Ε.Ε. και της συγκυβέρνησης, που έχει στόχο την παραπέρα συρρίκνωση των παροχών κοινωνικής ασφάλισης, υγείας και πρόνοιας, και την υποβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη του ΠΑΜΕ από την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου, το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Ηρακλείου "Γαλάτεια Καζαντζάκη" και την Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου τονίζουν: «Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την Ένωση Εργαζομένων ΙΚΑ Ανατολικής Κρήτης, να πάρουν άμεσα θέση για τη σοβαρή αυτή εξέλιξη και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 7/10, στις 10 π.μ., έξω από το κατάστημα ΙΚΑ του Αγ. Μηνά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια