Ειδήσεις

Τα νέα μέλη της ΚΕΔ

Πολλά νέα μέλη έχει πλέον η ΚΕΔ, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Νέος πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας είναι και τυπικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης και Αναπληρωτής του ο Χριστόφορος Ζωγράφος.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια.

Αναλυτικά: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή ως ελάχιστος φόρος τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά Κωνσταντίνου Κατσούλη, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες ευθύνης της ΕΠΟ, όταν επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα σε όλη την επικράτεια.

2.Ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου Γιώργου Σαρρή, όπως οριστεί πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος με τη σειρά του γνωστοποίησε ότι τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ καταλαμβάνει ο Χριστόφορος Ζωγράφος ενώ μέλη της επιτροπής, εκτός του Χιού Ντάλλας, θα είναι και οι Γιώργος Αμυγδαλής και Δημήτρης Μπέγκος.

3.Ενέκρινε τις προτάσεις του προέδρου Γιώργου Σαρρή όπως τη θέση του ταμία της Ομοσπονδίας αναλάβει ο Γιώργος Καραμελίδης, του αναπληρωτή ταμία ο Κωνσταντίνος Γκίτσιος και του εκπροσώπου της ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της SuperLeague ο Αριστείδης Σταθόπουλος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια