Ειδήσεις

Γ. Μιχελογιαννάκης: "Τα σκάνδαλα ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης"

Σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης με επίκεντρο την ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει την ερχόμενη Δευτέρα ο πρωθυπουργός.

Όπως αναφέρει:

«Τα σκάνδαλα, τα εγκλήματα, η κοροϊδία, η καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης. Δυστυχώς, για τη χώρα, οι κυβερνώντες δεν αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά αποδεικνύονται, κατά πολύ περισσότερο, κατώτεροι των όσων διαλαλούν ότι πρεσβεύουν. Σε τι να πρωτοαναφερθεί κανείς; «Αγρότες στο έλεος του Θεού. Η κοροϊδία στους αγρότες».

Το Φεβρουάριο ψηφίστηκε ο νόμος 3452, ο οποίος ορίζει ότι για 65.000 αγρότες και κτηνοτρόφους, με κόκκινα δάνεια, θα δοθεί επιμήκυνση από 7 έως 15 χρόνια και μείωση επιτοκίου από 5% σε 3%.

Ήρθε ο Άρειος Πάγος και συμπεριέλαβε στη ρύθμιση εταιρείες και συνεταιρισμούς. Τίποτε δεν έχει γίνει. Ακόμα και αυτοί που βρίσκονται σε παλαιότερες ρυθμίσεις, δεν έχουν ενταχθεί στο άρθρο 70, για ευνοϊκότερες ρυθμίσεις. Παράλληλα, απίστευτο εμπαιγμό και κοροϊδία βιώνουν όσοι έχουν γεωτρήσεις, με τις ληστρικές πολιτικές της κυβέρνησης. Ντροπή.

«Προνοιακά επιδόματα»

Τα Προνοιακά επιδόματα τα διαχειρίζεται η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε., βάσει δεδομένων του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων "Ήλιος". Το σύνολο των πολιτών που τα λαμβάνουν είναι 167.000, όπου το 30% είναι συνταξιούχοι. Κοιτάξτε, τώρα, το "δίκαιο" κράτος: Δίνονται ανεξαρτήτως ύπαρξης άλλων εισοδημάτων, με αποτέλεσμα, 58 συνταξιούχοι με συντάξεις της τάξης των 4.000 ευρώ το μήνα το λαμβάνουν. Αυτή είναι η "δικαιοσύνη" της κυβέρνησης.

"Το έγκλημα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας"

Ενώ το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας εισέφερε 38 δισ. στις τέσσερις συστημικές τράπεζες, τώρα, οι συμμετοχές του ανέρχονται στα 17 δις. Δηλαδή, η απώλεια ανέρχεται στα 21 δισ. ευρώ. Πού οφείλεται;

1. Στην πτώση των τιμών των μετοχών.

2. Η Τρόικα και κυβέρνηση απαγόρευσαν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να μετάσχει στις δεύτερες Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου.

Αποτέλεσμα, η μείωση των ποσοστών συμμετοχής του ΤΧΣ, ενώ, οι υπόλοιποι μέτοχοι απέκτησαν μετοχές σε χαμηλές τιμές.

 «Το σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν»

Με το ποσό των 115 εκατ. κατέληξε το Ερρίκος Ντυνάν, με πλειστηριασμό, στην «ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.», εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Πειραιώς.

Προηγήθηκε:

1. Έκδοση τριετούς βεβαίωσης καλής λειτουργίας, ώστε να εισπράττει νοσήλια.

2. Παράταση για φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μέχρι 31-3-2015.

3.      Απαλλαγή από ποινικές και αστικές διώξεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

«Σκοτώνουν αυτούς που δουλεύουν στον τουρισμό»

Όλοι οι εποχικοί υπάλληλοι στον τουριστικό κλάδο μπαίνουν στο ταμείο ανεργίας μόνο για 3 μήνες.

Και μετά τι;

 «Μην αγγίξετε τα αεροδρόμια»

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, η 10η Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών αγοράς, για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Μην τα αγγίξετε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια