default-image

Αγωνία και οργή για το ΙΚΑ Μοιρών

Κρήτη
Αγωνία και οργή για το ΙΚΑ Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αγανάκτησή τους για μία ακόμη φορά εξέφρασαν χθες στην προγραμματισμένη συνέλευσή τους τα μέλη του Κινήματος Πολιτών της Μεσαράς, με φόντο τις ελλείψεις στο ΙΚΑ Μοιρών, που καθιστούν παντελώς ανύπαρκτη την υπηρεσία και όμηρους των ελλείψεων αυτών τους ίδιους τους πολίτες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού, παρουσία φορέων, όχι όμως αρκετού κόσμου από την πλευρά των πολιτών, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από τους παρευρισκόμενους.

Επόμενος σταθμός τους, όπως εξήγησαν, θα είναι το γραφείο του διοικητή του ΙΚΑ του κ. Σπυρόπουλου, όπου θα ζητήσουν απαντήσεις για τις ψευδείς, όπως χαρακτήρισαν, υποσχέσεις που είχε δώσει ενώπιών τους, σχετικά με το ότι το ΙΚΑ Μοιρών δε θα λειτουργούσε με κάτω από 5 εργαζόμενους στις Μοίρες για την ακέραιη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Από τη μεριά τους οι υπάλληλοι του ΙΚΑ τόνισαν ότι δε δέχονται να μείνουν πλέον στο παράρτημα του ΙΚΑ, που λειτουργεί χωρίς αντικείμενο και αξιοπρέπεια, αφού μόλις και μετά βίας έχουν απομείνει δύο υπάλληλοι.

Απογοητευμένος εξέφρασε τη λύπη του και ο πρόεδρος φοροτεχνικών Μεσαράς κ. Κουγιουμτζής, που περίμενε από τους πολίτες της Μεσαράς μεγαλύτερη κινητοποίηση και δήλωσε ότι θα ακολουθήσει ξανά το δήμαρχο στην Αθήνα για τη συνάντηση με τον κ. Σπυρόπουλο.

Της Ύβας Κουμαντάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News