default-image

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τους στόχους των τρομοκρατών

Ελλάδα
Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τους στόχους των τρομοκρατών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. προχωρούν σε αποκαλύψεις για την υπόθεση των τρομοκρατικών επιθέσεων που φαίνεται πως σχεδιάζονταν κατά συγκεκριμένων οικονομικών στόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γκαράζ οι αστυνομικοί το είχαν βάλει στο μάτι εδώ και δέκα ημέρες. Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το newsit.gr, μπήκαν μέσα και το ερεύνησαν. Βρήκαν και τον ιδιοκτήτη που είναι ένας γιατρός στη Βαρυμπόμπη και ο οποίος είχε νοικιάσει το γκαράζ σε ένα νεαρό.

Από εκεί και πέρα στήθηκε ένα ολόκληρο σχέδιο. Οι αστυνομικοί ήρθαν σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του γκαράζ και τον έβαλαν να τηλεφωνήσει στον νεαρό και να του πει να έρθει να αδειάσει το γκαράζ γιατί θέλει να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος και να αφήσει τα κλειδιά σε έναν καφετζή που έχει μαγαζί ακριβώς απέναντι.

Έτσι, χθες το απόγευμα, 2 αστυνομικοί έστησαν καραούλι στο καφενείο, ο νεαρός που δεν τον είχε ξαναδεί ο καφετζής έφτασε γύρω στις 5.30 με 6.00 το απόγευμα. Έδωσε τα κλειδιά στον καφετζή ο οποίος του είπε: «Ποια κλειδιά; Του γιατρού;».

Τότε ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και έβγαλε τα κλειδιά, τα σκούπισε με ένα χαρτομάντιλο και τα έβαλε στο τραπέζι.

Την ώρα που έφευγε, τον συνέλαβαν. Εκείνος του πέταξε έναν καφέ που κρατούσε στα χέρια του στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί όμως δεν τα έχασαν. Του φόρεσαν κουκούλα και -σε δευτερόλεπτα εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο και τον έβαλαν μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το newsit.gr, ο 30χρονος έχει άγριες διαθέσεις μέσα στη ΓΑΔΑ, καθώς δε δέχεται να πει ούτε το όνομά του, αλλά και αρνείται να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News