default-image

Το συγκινητικό "αντίο" της Ανδριανής έπειτα από 10 χρόνια

Κρήτη
Το συγκινητικό "αντίο" της Ανδριανής έπειτα από 10 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το δικό της, προσωπικό τρόπο και ένα συγκινητικό μήνυμα η Ανδριανή Αγγελιδάκη, που βρέθηκε μαζί με τον Στέλιο Ζερβό για δέκα χρόνια στο "τιμόνι" της εκπομπής "Καλό Μεσημέρι" της "ΚΡΗΤΗ TV", αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αναφέρει:

«Αγαπημένοι μου,

να ξεκινήσω με τις ευχές!

Να έχουμε όλοι μας ένα υπέροχο, δημιουργικό, γεμάτο όμορφα ξεκινήματα φθινόπωρο. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, θα μου επιτρέψετε όμως το δικό μου τελευταίο "Καλό Μεσημέρι" να σας το απευθύνω σήμερα από εδώ.

Αποχωρίζομαι εσάς και την αγαπημένη τηλεοπτική μου οικογένεια, γιατί η άλλη, η "πραγματική" οικογένεια, μπαίνει σε προτεραιότητα.

Κλείνει ένας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή μου. Δέκα χρόνια συνεργασίας, κοινής πορείας, ουσιαστικά κοινής ζωής, με τον Στέλιο, τη Δανάη, τη Βούλα, τον Νίκο, τον Θέμο, τον Δημήτρη, τη Σεσίλια, τη Ρένα, τον Βασίλη, την Κική, τη Στέλλα, την Εύα, την Ειρήνη και όλους τους ανθρώπους-συνεργάτες που συναντηθήκαμε, μοιραστήκαμε στόχους και ιδέες και ζήσαμε μαζί πολλά υπέροχα, αγαπημένα Μεσημέρια.

Όταν ξεκινούσα σε αυτή την εκπομπή πριν 10 χρόνια, σίγουρα δεν περίμενα ότι θα κρατήσει τόσο. Με τον Στέλιο μου όμως ταιριάξαμε πολύ, ήταν σχεδόν καρμικό να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε.

Και θέλω να τον ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά, που με πήρε κοντά του, με αντιμετώπισε εξαρχής με σεβασμό και με άφησε να ανοίξω τα φτερά μου. Και εμείς όμως νομίζω πως ταιριάξαμε πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας και για την εκτίμηση που εισέπραξα από εσάς όλα αυτά τα χρόνια.

Πολλά Καλά Μεσημέρια!!!

Καλή αντάμωση (κάτι μου λέει πως θα είναι σύντομα…)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News