Ειδήσεις

''Ευελπιστώ ότι τα κόκκινα δάνεια θα ρυθμιστούν'' (Ηχητικό)

Το θεσμό του «Δικηγόρου του Εμπόρου» ενεργοποιεί από αύριο Πέμπτη 2 Οκτωβρίου η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και στο πλαίσιο αυτό η νομική της υπηρεσία θα προσφέρει κατευθυντήριες οδηγίες προς τους εμπόρους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Θετική σύμφωνα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Γιώργο Πολιουδάκη η εξέλιξη προς βοήθεια των επαγγελματιών, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Α.Δουλγεράκη.

Αναφορικά με την πολυδιαφημιζόμενη ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων, εξέφρασε την άποψη ότι η όποια προσπάθεια ανεξάρτητα μεγέθους θα είναι μία ανάσα για τους ανθρώπους που σήμερα βρίσκονται στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης.

Συγκεκριμένα, η νομική υπηρεσία της Συνομοσπονδίας:

• Κάθε Πέμπτη από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα δέχεται τους εμπόρους στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Σύνταγμα - Αθήνα).

• Κάθε Τρίτη, από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα λειτουργεί διαδικτυακή σύνδεση μέσω skype, για εκείνους που ενδιαφέρονται, στην διεύθυνση αναζήτησης «Νομική Υπηρεσία ΕΣΕΕ» (στα ελληνικά).

• Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση diki@esee.gr .

Το νομικό τμήμα της ΕΣΕΕ θα παρέχει νομική εκτίμηση ή κατεύθυνση σε ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και προκύπτουν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Η απάντηση θα δίνεται άμεσα όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή το αργότερο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών ανάλογα με τη βαρύτητα ή πολυπλοκότητα του ερωτήματος.

Ανάλογα με το αντικείμενο ή την φύση της υπόθεσης, αυτή θα μπορεί να παραπεμφθεί στις αντίστοιχες δομές - της Υπηρεσίας Υποστήριξης της ΕΣΕΕ όπου οι συνεργάτες του προγράμματος υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων «Στα δύσκολα μαζί» θα παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια