default-image

Φραγκουλάκης: «Δεν πήγα στον Άρη για οικονομικούς λόγους»

Ποδόσφαιρο
Φραγκουλάκης: «Δεν πήγα στον Άρη για οικονομικούς λόγους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους λόγους που τον οδήγησαν να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που δέχτηκε από τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την ξαφνική διακοπή του συμβολαίου του από τον ΟΦΗ μίλησε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι δεν ήταν το γεγονός ότι ο Άρης αγωνίζεται στη Γ' Εθνική που καθόρισε την απόφασή του, ενώ αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων.

Μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις τόνισε: «Καταρχήν θέλω να πω πως δεν είχα κανένα θέμα να έρθω στην ομάδα. Δεν έχει να κάνει το γεγονός πως αγωνίζεται στην Γ' Εθνική ο Άρης, δεν είχα το μυαλό του μόνο στην Σούπερλιγκ. Μου άρεσε σαν ιδέα να αγωνιστώ στον Άρη και τα χρήματα ήταν καλά, αλλά για να έρθω στην Θεσσαλονίκη με ένα παιδί, τώρα περιμένω το δεύτερο, τα λεφτά όλα που μου δίνανε αναγκαστικά θα τα έτρωγα και σίγουρα θα έβαζα και από την τσέπη μου.

Όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Δεν με απασχολεί μόνο η Α' Εθνική και καλώς η κακώς είμαι 31 ετών και κάποια στιγμή θα σταματήσω. Πρέπει να κάνω το κουμάντο μου και να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήρθα, δεν έχει να κάνει σχέση με την κατηγορία της ομάδας».

Για τους λόγους που οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο» οι διαπραγματεύσεις: «Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, αρχικά ήταν 30.000 ευρώ, μετά πήγαμε στις 40.000 ευρώ και μπορεί να γινόταν και 50.000 ευρώ. Αλλά τα έξοδα για σπίτι, για την καθημερινότητα ήταν πάρα πολλά. Και χωρίς έξοδα πάλι θα ήμουν ζορισμένος.

Δεν μίλησα με τον Γαλανό, με τον Καλαϊτζίδη ήμουν σε επαφές. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φύγω από το Ηράκλειο με αυτές τις προϋποθέσεις. Υπάρχει και κάτι άλλο. Το θέμα των εγγυήσεων. Είναι Γ' Εθνική, μπορεί να έπαιρνα μια προκαταβολή και έπειτα να μην έπαιρνα άλλα λεφτά. Και αυτό ήταν ένας σημαντικός παράγοντας».

Για το αν τον επηρέασε η ήττα από τον Καμπανιακό: «Δεν κρύβω πως με επηρέασε και το αγωνιστικό. Είδα το παιχνίδι με τον Καμπανιακό και είδα μια ομάδα άπειρη και με νεαρούς παίκτες, αν τα βάλεις όλα μαζί στην ζυγαριά προβληματίζεται. Ναι μεν αυτή η ομάδα έχει τον κόσμο που σου δίνει μεγάλο κίνητρο. Διάβαζα πως υπάρχει πρόβλημα με το γήπεδο, με την ΔΕΗ, με το νερό. Και αυτά με προβλημάτισαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News