Ειδήσεις

Υπό την απειλή κατάρρευσης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Ο βουλευτής Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης, καταθέτει  ως αναφορά την υπ. Αριθμ. Πρωτ. 2814/24-09-2014 επιστολή - ψήφισμα του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε συνέχεια, της από 28-09-2014 ανακοίνωσης - στήριξης της Γραμματείας Συνδικαλισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο βουλευτής Ηρακλείου με αυτή του την Αναφορά υπερτονίζει την κατεπείγουσα ανάγκη, άμεσης, υλοποίησης των κυβερνητικών δεσμεύσεων προς τον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό της χώρας, τον Ε.Ε.Σ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ) βρίσκεται στη δυσμενέστερη χρονική συγκυρία της κρίσης του, με επικείμενο τον κίνδυνο αποπομπής του από το Διεθνές Κίνημα και ανεπανόρθωτου διασυρμού της χώρας.

Ζητούμε την άμεση στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να δουλέψει, επιτέλους, απρόσκοπτα πάνω στον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων για την αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων και την προστασία των, συνεχώς αυξανόμενων, ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της χώρας μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια