Ειδήσεις

Η "Θεά Τύχη" αγάπησε τις Μοίρες και το Ηράκλειο

Πλουσιότεροι κατά 385.000 ευρώ έγιναν κάποιοι συμπολίτες μας χθες βράδυ σε Μοίρες και Ηράκλειο, στους οποίους η θεά Τύχη χαμογέλασε διάπλατα, αφού κέρδισαν στο Λαϊκό Λαχείο. Μετά από τέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ, τρεις λαχνοί σε δύο πρακτορεία του Ηρακλείου έκαναν ευτυχισμένους από τη μία στιγμή στην άλλη τους κατόχους τους, που απλά και μόνο τις προηγούμενες ημέρες θέλησαν να προκαλέσουν την τύχη τους αγοράζοντας λαχεία.

Συγκεκριμένα κατά 300.000 ευρώ θα είναι γεμάτο το πορτοφόλι ενός συμπολίτη μας, καθώς το νούμερο 52688 στάθηκε τυχερό και μαζί και ο Ηρακλειώτης που αγόρασε την πεντάδα της 8ης σειράς από το πρακτορείο στην Έβανς και Αβέρωφ.

Μάλιστα ο τυχερός εικάζεται ότι  είναι από την περιοχή της Μεσαράς καθώς όπως  έγινε γνωστό στο πρακτορείο του κ. Πινακουλάκη είχε πάει ο λαχειοπώλης των Μοιρών κ. Κουκουμπεδάκης που πούλησε στη συνέχεια τον πρώτο αριθμό του λαϊκού λαχείου σε τυχερό στις Μοίρες.

Η πώληση λαχείων είναι  οικογενειακή  υπόθεσή  για την οικογένεια Κουκουμπεδάκη ,αφού  πατέρας και γιος- λαχειοπώλες και οι δύο,  έχουν  μοιράσει τα τελευταία χρόνια πολλά χρήματα  και χαμόγελα σε τυχερούς  στη Μεσσαρά 

«Χαίρομαι που πουλήθηκε από το δικό μου πρακτορείο το λαχείο. Σε καλή μεριά εύχομαι του τυχερού και να έχει πλέον την υγειά του να χαρεί τα κέρδη του», τόνισε, μιλώντας στο neakriti.gr, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Αξίζει να τονιστεί πως από το ίδιο πρακτορείο αγοράστηκε άλλο ένα τυχερό λαϊκό λαχείο πριν αρκετούς μήνες με κέρδη 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, στο Ηράκλειο έπεσε ο πρώτος και ο δεύτερος λαχνός του Λαϊκού Λαχείου που κληρώθηκε σήμερα.

Οι πολίτες που αγόρασαν λαχείο από το πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου τις τελευταίες ώρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή η τύχη τούς χαμογέλασε με αποτέλεσμα να γίνουν πλουσιότεροι κατά 75.000 και 10.000 ευρώ, έχοντας στην κατοχή τους τα δελτία με τους αριθμούς 52688 σειρά 2η και 12585 σειρά 4η αντίστοιχα.  

Ας ευχηθούμε οι τυχεροί να έχουν πραγματική ανάγκη τα χρήματα που τους χάρισε απλόχερα η θεά Τύχη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια