default-image

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι Κοινωνικού Τουρισμού

Οικονομία
Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι Κοινωνικού Τουρισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα των 150.000 δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού, μεταξύ αυτών και στην Κρήτη, του έτους 2014-2015, όπως και των παρόχων που υπέβαλαν ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι οποίες και εξετάστηκαν από το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, οι δικαιούχοι των Μητρώων δε χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες του Οργανισμού για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού είναι ένας μόνο αριθμός, κοινός για το δικαιούχο και τους ωφελουμένους του, ο οποίος και αναγράφεται στο Μητρώο δίπλα στο όνομα του δικαιούχου.

Έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων.

Με την άφιξή τους στο κατάλυμα πρέπει να έχουν μαζί τους:

- Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους

- Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από τα δικαιολογητικά ταυτοπροσωπίας των ωφελουμένων μελών τους (ταυτότητα ή διαβατήριο ή ατομικό ή οικογενειακό βιβλιάριο).

Οι επιταγές των δικαιούχων των οποίων οι ενστάσεις εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. του Οργανισμού θα χορηγηθούν αυτεπάγγελτα από τις υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Δείτε όλα τα ονόματα των δικαιούχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού εδώ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News