default-image

Η "Θεά Τύχη" αγάπησε το Ηράκλειο

Κρήτη
Η "Θεά Τύχη" αγάπησε το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλουσιότεροι κατά 385.000 ευρώ έγιναν κάποιοι συμπολίτες μας χθες βράδυ , στους οποίους η Τύχη χαμογέλασε διάπλατα, αφού κέρδισαν στο Λαϊκό Λαχείο . Μετά από τέσσερα συνεχόμενα τζακ ποτ, τρεις λαχνοί σε δύο πρακτορεία του Ηρακλείου έκαναν ευτυχισμένους από την μία στιγμή στην άλλη τους κατόχους τους που απλά και μόνο τις προηγούμενες ημέρες θέλησαν να προκαλέσουν την τύχη τους αγοράζοντας λαχεία.

Συγκεκριμένα κατά 300.000 ευρώ θα είναι γεμάτο το πορτοφόλι ενός συμπολίτη μας, καθώς το νούμερο 52688 στάθηκε τυχερό και μαζί και ο Ηρακλειώτης που αγόρασε την πεντάδα της 8ης σειράς από το πρακτορείο στην Έβανς και Αβέρωφ.

«Χαίρομαι που πουλήθηκε από το δικό μου πρακτορείο το λαχείο. Σε καλή μεριά εύχομαι του τυχερού και να έχει πλέον την υγειά του να χαρεί τα κέρδη του», τόνισε, μιλώντας στο neakriti.gr, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Αξίζει να τονιστεί πως από το ίδιο πρακτορείο αγοράστηκε άλλο ένα τυχερό λαϊκό λαχείο πριν αρκετούς μήνες με κέρδη 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, στο Ηράκλειο έπεσε ο πρώτος και δεύτερος λαχνός του Λαϊκού Λαχείου που κληρώθηκε χθες .

Οι πολίτες που αγόρασαν λαχείο από το πρακτορείο  ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, τις τελευταίες ώρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή η τύχη τους χαμογέλασε με αποτέλεσμα να γίνουν πλουσιότεροι κατά 75.000 και 10.000 ευρώ, έχοντας στην κατοχή τους τα δελτία με τους αριθμούς 52688 σειρά 2η και 12585 σειρά 4η αντίστοιχα.  

Ας ευχηθούμε οι τυχεροί να έχουν πραγματική ανάγκη τα χρήματα που τους χάρισε απλόχερα η Θεά Τύχη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News