default-image

Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Σουάρες ο Μέσι

Ποδόσφαιρο
Θέλει το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Σουάρες ο Μέσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Λιονέλ Μέσι και δήλωσε ότι με την προσθήκη του Ουρουγουανού επιθετικού στους «μπλαουγκράνα», οι Καταλανοί μπορούν να κατακτήσουν το Champions League.

Μετά από την περσινή «ταραγμένη» σεζόν για την Μπαρτσελόνα φέτος οι Καταλανοί, με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας, έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα με έξι νίκες και μια ισοπαλία, χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ.

Σε αυτά τα ματς απουσιάζει ο Σουάρες, ο οποίος μέχρι τις 24 Οκτωβρίου είναι τιμωρημένος από την FIFA για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο Mundial και θα κάνει… come back στο clasico με την Ρεάλ (25/10).

Ο Μέσι, όμως, φαίνεται πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νέου του συμπαίκτη και δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, πρόθυμοι και έχουμε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και η άφιξη του Λουίς Σουάρες ενισχύει την επίθεση μας και ελπίζω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League.

Ξέρω ότι θα είναι περίπλοκο και θα υπάρχουν κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μακριά. Οι ομάδες είναι οι μεγαλύτερες του κόσμου, είναι οι καλύτερες. Για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να το κατακτήσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News