default-image

Εγινε και ο πολιτικός γάμος Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν

Life
Εγινε και ο πολιτικός γάμος Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ Αλαμουντίν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο μέρες μετά το θρησκευτικό γάμο στη γραφική και πανέμορφη Βενετία, του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν, έγινε και ο πολιτικός στο Δημαρχείο της πόλης, το Ca' Farsetti, κοντά στη γέφυρα Rialto. Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός φόρεσε ένα πανάκριβο κοστούμι, ενώ η 36χρονη δικηγόρος εντυπωσίασε φορώντας ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι, με λευκό τοπ και ένα μεγάλο καπέλο.

Βέβαια ο γάμος αυτός ήταν πολύ σύντομος, καθώς διήρκησε μόνο 10 λεπτά. Ο γαμπρός γι' αυτά τα λίγα αυτά λεπτά έδωσε 600 ευρώ. Αλλά τι είναι αυτό το ποσό μπροστά σε αυτά που έδωσε για το θρησκευτικό γάμο του Σαββάτου αλλά και τις δεξιώσεις πριν και τα μετά;

Η άφιξη ωστόσο του ζευγαριού συνέπεσε με τις διαμαρτυρίες των υπαλλήλων του Δημαρχείου, οι οποίοι αντιδρούν για την περικοπή των μισθών τους, από 2500 σε 2000 ευρώ το μήνα. Οι υπάλληλοι πίστευαν ότι ο Clooney, γνωστός ακτιβιστής, θα πει κάτι για τα δικαιώματά τους. Για το λόγο αυτό του έστειλαν και επιστολή όπου από τη μία του εκφράζουν τη χαρά τους που διάλεξε την πόλη τους για το γάμο του αλλά από την άλλη του ζητούν να μάθει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για την τεράστια ανεργία που μαστίζει τη χώρα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News