default-image

Οι αγώνες που αναβάλλονται το σαββατοκύριακο

Ποδόσφαιρο
Οι αγώνες που αναβάλλονται το σαββατοκύριακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΓΓΑ και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισαν ως φόρο τιμής στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, να μην διεξαχθούν αγώνες των εθνικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα την προσεχή αγωνιστική.

Έτσι, αναβάλλεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η οποία περιλαμβάνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ακόμη, δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις Κέρκυρα - Πανιώνιος, Ξάνθη - Καλλονή, ΟΦΗ - Εργοτέλης, Ατρόμητος - Βέροια, Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός, Πανθρακικός - Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου - Αστέρας Τρίπολης.

Από εκεί και πέρα, δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες του Κυπέλλου Μπάσκετ ανδρών, μεταξύ Άρη και ΑΕΚ και μεταξύ Απόλλωνα Πάτρας και Κόροιβου Αμαλιάδης, ενώ αναβολή θα υπάρξει και στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ των γυναικών. Επίσης, δεν θα γίνουν οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ των ανδρών και φυσικά όλοι οι αγώνες της Γ' Εθνικής στο ποδόσφαιρο. Τα ματς της Γ' Εθνικής είναι που αναβάλλονται είναι τα εξής:

Γιούχτας-Ιωνικός

Κισσαμικός-Αστέρας Βάρης

Ηρόδοτος-Τριγλία Ραφήνας

Ηλυσιακός-AO Γλυφάδας

Κηφισιά-Αναγέννηση Ιεράπετρας

ΠΑΟ Κρουσσώνα-Νέα Ιωνία

Ατρόμητος Πειραιά-Εθνικός

Παράλληλα, όποια απόφαση και να πάρει το ΔΣ της Football League την Τετάρτη (01/10), δεν πρόκειται να διεξαχθεί η πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο και η έναρξη του πρωταθλήματος σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο, παίρνει ακόμα μια αναβολή παρατείνοντας την αναμονή και τον εκνευρισμό στις τάξεις των ομάδων που περιμένουν εδώ και 15 ημέρες περίπου για την πρεμιέρα των επίσημων αγώνων τους στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, εντός των επόμενων ωρών θα παρθούν αποφάσεις, καθώς η ανακοίνωση του υφυπουργείου κάνει λόγο για "εθνικές διοργανώσεις". Πάντως και τα τοπικά πρωταθλήματα βρίσκονται στον αέρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News