default-image

Τον πρόδωσε η καρδιά του και έσβησε στην άσφαλτο

Κρήτη
Τον πρόδωσε η καρδιά του και έσβησε στην άσφαλτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δεδομένα προκύπτουν σχετικά με το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε δρόμο του δήμου Μινώα Πεδιάδος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος.

Όπως προκύπτει, τον άτυχο άνδρα πρόδωσε η καρδιά του, καθώς έπασχε από διατατική καρδιοπάθεια και ενώ επέβαινε πάνω στο όχημα του ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, γεγονός που τον οδήγησε να χάσει τον έλεγχο της μηχανής του.

Αποτέλεσμα ήταν η μηχανή να βγει από την πορεία της και το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος, να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να υποκύψει.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε τελικά ο θάνατος του επήλθε λόγω της καρδιολογικής πάθησης του και όχι λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 37χρονου, η κηδεία του οποίου θα τελεστεί αύριο στις 5 στο Καστέλι.

Στο μεταξύ, τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τους θανάτους στο βωμό της ασφάλτου προκαλούν οργή και αγανάκτηση για το γεγονός ότι άνθρωποι χάνονται τόσο άδικα στους δρόμους της Κρήτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα της ΕΛ.ΣΤΑΤ., αυξήθηκαν κατά 20% οι νεκροί στην άσφαλτο της Κρήτης. Χαρακτηριστικά, μόνο τον Ιούλιο του 2014 είχαμε έξι νεκρούς σε τροχαία, τρεις στα Χανιά, δύο στο Ηράκλειο και έναν στο Ρέθυμνο, ενώ την ίδια ώρα τον Ιούλιο του 2013 οι νεκροί από τροχαία άγγιζαν τους πέντε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News