default-image

Απολογήθηκε για την αποβολή του ο Ρούνεϊ

Ποδόσφαιρο
Απολογήθηκε για την αποβολή του ο Ρούνεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαιολογημένη χαρακτήρισε την αποβολή του στο ματς της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ (2-1) ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ απολογήθηκε στους συμπαίκτες του που τους υποχρέωσε να αγωνιστούν για αρκετή ώρα με δέκα παίκτες.

«Ήταν μάλλον σωστή η απόφαση. Είδα τον αντίπαλο να βγαίνει στην αντεπίθεση και προσπάθησα να τον σταματήσω, αλλά εκτίμησα λάθος τη φάση. Δεν τον χτύπησα στην πραγματικότητα, προσπάθησα να τον ρίξω και όπως πέταξε μπροστά την μπάλα, άπλωσα το πόδι μου και προφανώς για το λόγο αυτό ο διαιτητής με απέβαλε», δήλωσε ο Άγγλος φορ.

«Φυσικά και απολογήθηκα. Όλοι ήξεραν πως έκανα λάθος. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με αριθμητικό μειονέκτημα, ειδικά όταν γίνονται τόσα γεμίσματα στην περιοχή όπως η Γουέστ Χαμ. Είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου που άντεξαν μέχρι το τέλος και κράτησαν τη νίκη», πρόσθεσε ο Ρούνεϊ.

Όσο για το γεγονός πως θα χάσει όλα τα ματς του Οκτωβρίου για την ομάδα του (με Έβερτον εντός, Γουέστ Μπρομ εκτός και Τσέλσι εντός) λόγω της τιμωρίας που επιφέρει η αποβολή του, είπε: «Το πιο απογοητευτικό από όλα είναι που θα χάσω τρία παιχνίδια. Είναι δύσκολο να το χωνέψεις και είμαι πολύ στενοχωρημένος. Είναι καλό, τουλάχιστον, που έρχονται τα παιχνίδια με την εθνική και θα προπονούμαι καλά. Έτσι θα είμαι σε καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης όταν επιστρέψω»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News