default-image

Αμφισβητεί την δημοσκόπηση της Public Issue η Βούλτεψη

Ελλάδα
Αμφισβητεί την δημοσκόπηση της Public Issue η Βούλτεψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμφισβητεί τα' αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Public Issue που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ διαφορά 11 μονάδων από τη ΝΔ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι αποφασίζει να δίνει η κάθε εταιρεία είναι δικό της θέμα, το αμφισβητώ πλήρως».

Υπενθυμίζεται ότι, η δημοσκόπηση της Public Issue, για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών», που έγινε λίγες ημέρες μετά από τις εμφανίσεις των Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, έδινε στο ΣΥΡΙΖΑ δυναμική αυτοδυναμίας, αφού δείχνει τη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία να διαμορφώνεται στις 11 μονάδες. 

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με 36% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 25%, το Ποτάμι με 9,5% (το ποσοστό προκύπτει από διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου), η Χρυσή Αυγή με 7,5% το ΚΚΕ με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, οι ΑΝΕΛ με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 1%.

Η εκτίμηση των κοινοβουλευτικών εδρών:

?      ΣΥΡΙΖΑ 142-150

?      ΝΔ 61-72

?      Ποτάμι 20-30

?      Χρυσή Αυγή 16-24

?      ΚΚΕ 15-20

?      ΠΑΣΟΚ 12-17

?      ΑΝΕΛ 8-13

?      ΔΗΜΑΡ 0

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά 40 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας, με ποσοστό 64% έναντι 24%, που αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί από τον Ιανουάριο του 2014 και με αυξητική τάση μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News