default-image

Η οικιακή βοηθός "σούφρωνε" χρήματα και κοσμήματα

Κρήτη
Η οικιακή βοηθός "σούφρωνε" χρήματα και κοσμήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσελήφθη ως οικιακή βοηθός αλλά φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με καταγγελίες, "σούφρωνε" ότι μπορούσε να φανεί χρήσιμο από το σπίτι 37χρονου. Ο λόγος για μια 45χρονη Ρουμάνα η οποία συνελήφθη το Σάββατο το πρωί, καθώς η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 37χρονου, η συλληφθείσα, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της ως οικιακή βοηθός, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει από το σπίτι του, χρήματα και κοσμήματα.

Το Σάββατο το πρωί αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ (το οποίο ήταν προσημειωμένο) και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου.

Εντόπισαν 1.400 ευρώ και κοσμήματα

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 45χρονης, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και διάφορα κοσμήματα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας, των οποίων η κατοχή ερευνάται.

Η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News