default-image

"Έσβησε" ο φίλαθλος Κωνσταντίνος Κατσούλης

Κρήτη
"Έσβησε" ο φίλαθλος Κωνσταντίνος Κατσούλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Έσβησε" μετά από πολυήμερη μάχη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας ο φίλαθλος Κωνσταντίνος Κατσούλης.

Η κατάσταση της υγείας του Κώστα Κατσούλη είχε παρουσιάσει επιδείνωση τις τελευταίες ώρες.

Ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, που νοσηλευόταν στην εντατική του 401 μετά από σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο στις 14 Σεπτεμβρίου , βρισκόταν σε βαριά καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη.

Το παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τραγωδία

Ο άτυχος φίλαθλος είχε τραυματιστεί καθώς επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του Ηροδότου στη φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους στο παιχνίδι Ηρόδοτος-Εθνικός, υπήρξε αρχικά ένταση μεταξύ φιλάθλων των δυο ομάδων, που εξελίχθηκε, δυστυχώς, σε συμπλοκή στην κερκίδα που βρέθηκαν φίλοι των φιλοξενουμένων. Κατάληξη ήταν ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού να μην αντέξει την πίεση, να καταρρεύσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ανακοινωθέν ανέφερε τότε χαρακτηριστικά:

«Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. Βενιζέλειο άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος.

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και διά της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή».

Συνεδριάζει ο Ηρόδοτος

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος έστειλε μιλώντας Ράδιο 9,84  και στον Γιώργο Σαχίνη ο αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης. Είπε ότι το απόγευμα συνεδριάζει εκτάκτως η διοίκηση της ομάδας και άμεσα θα πάρουν την πρωτοβουλία έναρξης διαλόγου για τη βία στα γήπεδα.

Συγκλονισμένοι οι άνθρωποι του Ηροδότου

Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει:

"Τα μέλη του Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος συγκλονισμένοι στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Κώστα Κατσούλη, όπως και ολόκληρη η κοινωνία της Ν. Αλικαρνασσού, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς.

Πραγματικά συντετριμμένοι από τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του Κώστα, ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά του υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός και ο πρόεδρός του Αλέξης Αγγελόπουλος, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και στηρίζουν την οικογένεια του άτυχου Κώστα Κατσούλη.

O θάνατος του 46χρονου έχει σκορπίσει θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News