Ειδήσεις

Δύσκολες ώρες για τον οδηγό του τροχαίου στην Αγία Πελάγια

Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον 26χρονο οδηγό του οχήματος που ενεπλάκη χθες το μεσημέρι στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Αγία Πελαγία και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων εκ των οποίων οι 3 είναι ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο οδηγός φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος, στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Τα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα για την υγεία του, με συγγενείς και φίλους να ζουν ώρες αγωνίας και να προσεύχονται να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση για τον δικό τους άνθρωπο.

Σε καλύτερη κατάσταση αν και νοσηλεύεται επίσης στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Αετού Ανωγείων που είναι και εκείνος διασωληνωμένος, φέροντας όμως ελαφρές εγκεφαλικές βλάβες. Μάλιστα οι γιατροί προσπάθησαν να τον βγάλουν από τα μηχανήματα δύο φορές στη διάρκεια της ημέρας, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και θα επιχειρήσουν εκ νέου αύριο.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Επίσης στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα, ποδοσφαιριστές της ίδια ομάδας που επέβαιναν στο ίδιο όχημα με τον συναθλητή τους Αντώνη Βασιλάκη.

Ο 20χρονος Χάρης Ρούλλιος τραυματίστηκε στο πόδι και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο 15χρονος Γιάννης Ρουσάκης υπέστη μόνον ελαφρά διάσειση.

Την ώρα του τροχαίου η βροχόπτωση ήταν έντονη και τα αυτοκίνητα, δευτερόλεπτα μετά τη σφοδρή σύγκρουση, είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Αν και οι δύο από τους τρεις τραυματίες ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άμεσα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, για τον τρίτο, που τραυματίστηκε και πιο σοβαρά, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Συναγερμός σήμανε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άνδρες της Τροχαίας βλέποντας ένα παιδικό καθισματάκι στο πίσω κάθισμα του ενός από τα αυτοκίνητα άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο σε αυτό να επέβαινε και μικρό παιδί, κάτι που όμως δεν ίσχυε, βάζοντας τέλος στην αγωνιώδη αναζήτηση ακόμη και στα πρανή του εθνικού οδικού δικτύου.

Στο σημείο μετά τη σύγκρουση, λόγω και του πλήθους των οχημάτων που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, το οποίο αποκαταστάθηκε αρκετή ώρα μετά.

Διερχόμενοι οδηγοί πάντως, σημείωσαν με νόημα ότι λίγα λεπτά νωρίτερα στο ίδιο ακριβώς σημείο είχε σημειωθεί ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα.

Σχόλια