Ειδήσεις

Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και από το Ηράλειο

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σήμερα Κυριακή σε ένα μεγάλο μέρος της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη.

Δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά έμεινε το "Seajet 2", που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 07:00 για Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Ίο-Σαντορίνη.  Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Επίσης, ακυρώθηκε το δρομολόγιο του Superjet από τον Πειραιά προς Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Πάρο, καθώς το πλοίο παραμένει δεμένο από το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Ίου.

Ανεκτέλεστο παρέμεινε το δρομολόγιο του "Άκουα Τζιούελ", με ώρα αναχώρησης 07:00 από το λιμένα Σύρου για Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο, καθώς και του "Highspeed 5" από το λιμένα Ηρακλείου, για Θήρα-Νάξο-Πάρο-Μύκονο.

Από τη Ραφήνα δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο για Μαρμάρι Εύβοιας, από το Ηράκλειο δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του "Highspeed 2" για Κυκλάδες, ενώ στο λιμάνι της Ρόδου έμεινε δεμένο το "Dodekanisos Pride", που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 08:00 για άλλα νησιά των Δωδεκανήσων.

Τέλος, οι ισχυροί άνεμοι δεν επέτρεψαν να εκτελεστούν ορισμένα τοπικά δρομολόγια στα Δωδεκάνησα.

Σχόλια