default-image

Στη θάλασσα τον έψαχναν... και στη στεριά τον βρήκαν!

Στη θάλασσα τον έψαχναν... και στη στεριά τον βρήκαν!

Συναγερμός σήμανε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου μετά από καταγγελία πατέρα, πως ο 25χρονος γιος του, με τον οποίο ταξίδευαν από Πειραιά για Ηράκλειο, εξαφανίστηκε όπως έγραψε από το πρωί το neakriti.gr.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, με τις λιμενικές Αρχές να έχουν επί της ουσίας στήσει ολόκληρη επιχείρηση από στεριά και θάλασσα για τον εντοπισμό του 25χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας στις Αρχές, αφού είχαν μπει στο πλοίο και αυτό είχε ξεκινήσει το ταξίδι, στις 11 και μισή το βράδυ, κάθισαν στα αεροπορικά καθίσματα και ο γιος ανέφερε στον πατέρα ότι θα ήθελε το πρωί να μην τον περιμένει για την αποβίβαση και πως μόνος του θα επέστρεφε στο σπίτι. Έτσι και έπραξε ο πατέρας, μόνο που ο γιος δεν έφτασε στο σπίτι μέχρι και τις 11 το πρωί που ο πατέρας του αποφάσισε να απευθυνθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, αφού είχε ανησυχήσει. Ενώ ανακοίνωσε στις Αρχές ότι ο γιος του αγνοείται, λίγο αργότερα μέσω τηλεφώνου τους εξηγούσε ότι τον βρήκε.

Το "πάρε-δώσε" με τα τηλέφωνα στο Λιμεναρχείο δε σταμάτησε εκεί, αφού, όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός δεν είχε τελικά βρεθεί και ο πατέρας, προχωρημένο μεσημέρι, ενημέρωνε ότι το παιδί του τελικά αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε εξαφανιστεί και κατά το παρελθόν, ενώ από την έρευνα που έγινε επιβεβαιώθηκε ότι ο 25χρονος όντως είχε μπει με τον πατέρα του στο πλοίο για το ταξίδι από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.

Στήθηκε επιχείρηση

Στην επιχείρηση που στήθηκε από το Λιμενικό, συμμετείχαν πλωτά σκάφη αλλά και οχήματα, ενώ οι έρευνες από θαλάσσης έφτασαν μέχρι την Ντία και τα κοντινά νησιά, αλλά και το βόρειο παραλιακό μέτωπο. Στο επίκεντρο δε, τέθηκαν και οι έρευνες σε ΚΤΕΛ αλλά και νοσοκομεία.

Και ενώ όλων η αγωνία είχε φτάσει στο απροχώρητο, με σενάρια για πτώση του νέου στη θάλασσα ή κάτι άλλο εξίσου σοβαρό... τελικά ο νεαρός βρέθηκε στο Α.Τ. Χαλανδρίου!

Το τι ακριβώς συνέβη ερευνάται στο πλαίσιο της προανάκρισης, ωστόσο ο νέος είναι καλά στην υγεία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News