default-image

Με παρέμβαση Μελισσανίδη η συμμετοχή της ΑΕΚ στην Α1 μπάσκετ

Μπάσκετ
Με παρέμβαση Μελισσανίδη η συμμετοχή της ΑΕΚ στην Α1 μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία ακόμη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Δημήτρης Μελισσανίδης στήριξε εμπράκτως την ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος συνέβαλε-σύμφωνα με πληροφορίες-αποφασιστικά στην κατάθεση της εγγυητικής των 100.000 ευρώ που ήταν απαραίτητη για να εξασφαλίσει η «Ένωση» τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο «τίγρης», που προ λίγων μηνών είχε δώσει ένα ευσεβές ποσό και για τις πληρωμές των παικτών της ομάδας που εξασφάλισε την άνοδο από την Α2 στη μεγάλη κατηγορία και φημολογείται πως έδωσε προκαταβολές για τις μεταγραφές που έγιναν μαζεμένες προ λίγων ημερών, δεν θα έχει μετοχικό ρόλο στην ΚΑΕ και το έχει καταστήσει σαφές. Απέδειξε, ωστόσο, για μία ακόμη φορά πως είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και στήριξε εμπράκτως τον Αλέξη Αλεξίου, με τον οποίο έχει άριστη συνεργασία ως προέδρου της Ερασιτεχνικής ΚΑΙ για το θέμα του γηπέδου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε: «Οι κόποι δύο ετών δικαιώθηκαν. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για την στήριξη του στο Μπάσκετ. Αποδεικνύεται ότι η ΑΕΚ είναι μία, ενιαία και αδιαίρετη. Προχωράμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News