Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Δομικής Βιολογίας

Διεθνές συνέδριο για τη δομική βιολογία πραγματοποιήθηκε στο ΙΤΕ με στόχο να γίνουν γνωστές στην επιστημονική κοινότητα παγκοσμίως  οι σημαντικές ανακαλύψεις του Ιδρύματος στον τομέα αυτό.

Εκατοντάδες επιστήμονες από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στο τριήμερο συνέδριο όπου έγιναν πρωτότυπες παρουσιάσεις και συνεδρίες και νέοι επιστήμονες παρουσίασαν τη δουλειά τους.

150 και πλέον επιστήμονες από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στο διεθνές συνέδριο  δομικής βιολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα τεχνολογίας και έρευνας στο Ηράκλειο. Στόχος, οι σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις του ΙΤΕ στον τομέα αυτό, που θα κάνουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων καλύτερη, να γίνουν γνωστές σε όλη την υφήλιο.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου που ξεκίνησε την παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμερα πραγματοποιήθηκαν πρωτότυπες παρουσιάσεις και συνεδρίες ενώ νέοι επιστήμονες παρουσίασαν τη δουλειά τους.

Παράλληλα με το συνέδριο διοργανώθηκε και θερινό σχολείο για νέους ερευνητές σε θέματα που αφορούν την δομική βιολογία. Η ευρωπαϊκή ένωση αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα του ΙΤΕ  προχώρησε σε χρηματοδότηση του συνεδρίου που αποτελεί μέρος μιας σειράς διεθνών συνεδρίων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος ΙΝΟΒ ΚΡΙΤ .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια