default-image

Όλα έτοιμα για το παζάρι των "Αγγέλων"

Κρήτη
Όλα έτοιμα για το παζάρι των "Αγγέλων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από πολλές ημέρες προετοιμασίας το τριήμερο "Παζάρι-δεύτερο χέρι", που θα γίνει, όπως κάθε χρόνο, στη Λότζια, είναι έτοιμο να υποδεχτεί όσους θέλουν να βοηθήσουν για το "Σπίτι των Αγγέλων". Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί.

Δίνοντας κάτι και αγοράζοντας κάτι άλλο σε πολύ χαμηλή τιμή, βοηθάτε να χτιστεί γρηγορότερα το "Σπίτι των Αγγέλων", που θα φιλοξενεί εγκαταλελειμμένα παιδιά μέχρι 6 χρόνων, βοηθάτε τον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού, αλλά και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων.

Στο παζάρι μπορεί να βρει κανείς γυαλικά, διακοσμητικά, φωτιστικά, μπιζού, είδη σπιτιού, υφαντά, τουριστικά, βιβλία, εικόνες, δίσκους βινυλίου, αντίκες, καθρέπτες, παιχνίδια, υφάσματα, χαλιά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, είδη μπεμπέ και χιλιάδες απίθανα μικροπράγματα, αλλά και αχρησιμοποίητα ρούχα.

Όποιος θέλει να δώσει πράγματα για το παζάρι μπορεί να τα παραδώσει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, σε ισόγειο χώρο στην οδό Δρακοντοπούλου 15. Είναι ο δεύτερος δρόμος δυτικά και πίσω από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου (λεωφόρος Δημοκρατίας, περιοχή Εργατικού Κέντρου).

Τα μέλη του Συνδέσμου είναι εκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2810/242.121, 2810/229.944, 6974/301.011 και 6973/806.886. Ευπρόσδεκτες και οι προσφορές από επιχειρήσεις-καταστήματα-γραφεία κ.τ.λ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News