default-image

Ήταν ατύχημα λέει ο παρ' ολίγον συζυγοκτόνος

Κρήτη
Ήταν ατύχημα λέει ο παρ' ολίγον συζυγοκτόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τον πυροβολισμό γυναίκας χθες το πρωί στο Γάζι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν κατά την προανάκριση, η γυναίκα που πυροβολήθηκε με 22άρι πιστόλι υποστήριξε πως κοιμόταν και τη στιγμή που ξύπνησε διαπίστωσε πως αιμορραγούσε.

Μέσα στο υπνοδωμάτιο και ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι της, είδε τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο 65χρονος φέρεται μετά που πυροβόλησε δύο φορές να έφυγε από το σπίτι και να πήγε, όπως υποστήριξε, στον Αλμυρό Ποταμό, όπου και πέταξε το όπλο.

Αρχικά αρνήθηκε πως πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια ανέφερε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς ότι άκουσε κάποιον θόρυβο και το όπλο που είχε στα χέρια του εκπυρσοκρότησε.

Στον εισαγγελέα ο 65χρονος

Λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία στον 65χρονο.

Ο παρ' ολίγον συζυγοκτόνος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος ισχυρίζεται πως το συμβάν οφείλεται σε ατύχημα. Ήταν, όπως ισχυρίζεται, στο σπίτι του όπου υπήρχε απόλυτο σκοτάδι, καθώς όλα τα πορτοπαράθυρα ήταν κλειστά, άκουσε θόρυβο, και μπήκε στην κρεβατοκάμαρα. Οπλοφορούσε όπως υποστήριξε γιατί το σπίτι είναι απομονωμένο και φοβήθηκε γιατί, όπως είπε, μετά το θόρυβο δεν έλαβε καμιά απάντηση. Στη συνέχεια γλίστρησε, έπεσε και εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Ο 65χρονος, που τώρα δηλώνει σοκαρισμένος, συγκλονισμένος και λέει πως δεν μπορεί να συνέλθει, ζήτησε συγνώμη κατά την προανακριτική διαδικασία τόσο από τη γυναίκα όσο και από τα παιδιά του.

Μάλιστα ο ίδιος συμπληρώνει πως στη σχέση με τη γυναίκα του υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News