default-image

Κλοπές νερού, τραμπουκισμός και απειλές στο Δ. Γόρτυνας

Κρήτη
Κλοπές νερού, τραμπουκισμός και απειλές στο Δ. Γόρτυνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλάνε τα ρολόγια του νερού, τα οποία δε γράφουν ή μετρούν προς τα πίσω... Γλιτώνουν χρήματα, έχουν πολύ νερό και αυτοί δεν πληρώνουν ούτε ευρώ... Ποιος πληρώνει τα σπασμένα; Ή μάλλον ποιος τα πλήρωνε μέχρι τώρα; Ο Δήμος Γόρτυνας και οι δημότες του.

Πάνω από 6.500 τα πρόστιμα

Και λέμε μέχρι τώρα, γιατί η περίοδος χάριτος τελείωσε. Κι όλα αυτά χάρη σε μία επιτροπή που έχει συσταθεί για να εντοπίζει τους παραβάτες. Ο Δήμος έχει δημιουργήσει μία εθελοντική ομάδα εργασίας, η οποία εντοπίζει και καταγράφει τις παρανομίες και στη συνέχεια θεωρεί πρόστιμα στους παραβάτες. Πάνω από 6.500 είναι τα πρόστιμα που έχουν θεωρηθεί μέχρι στιγμής επίσημα από το Δήμο. Μάλιστα την ώρα της αυτοψίας, επ' αυτοφώρω πιάστηκαν μπροστά στην κάμερα της "ΚΡΗΤΗ TV" παραβάτες που έκλεβαν νερό σε βάρος του δήμου και των δημοτών φυσικά.

Έχουν αναγάγει την κλοπή νερού σε "τέχνη".

Όμως το πανηγύρι της μαφίας του νερού τελείωσε. Οι μάσκες "έπεσαν" και πάνω από 6.500 πρόστιμα έχουν βεβαιωθεί σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται το νερό και το κλέβουν σε βάρος άλλων πολιτών και σε βάρος του δήμου Γόρτυνας.

Οι κλοπές νερού είναι συστηματικές στο δήμο.

Μετά τι κλοπές και απειλές

Ο Γιώργος Κυπράκης, μέλος της Επιτροπής, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές από εκείνους που εκμεταλλεύονται το δημόσιο αυτό αγαθό.

Ιστορίες... αγρίων, τρέλας και τραμπουκισμού με θύματα τους ίδιους τους δημότες τελικά.

Της Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News