default-image

Βγήκαν τα όπλα σε οικογενειακό επεισόδιο στο Γάζι

Βγήκαν τα όπλα σε οικογενειακό επεισόδιο στο Γάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια γυναίκα περίπου 53 ετών μεταφέρθηκε το πρωί με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε, κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου, με τον εν διαστάσει σύζυγό της, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο Γάζι, όπου διέμενε η γυναίκα, ο εν διαστάσει σύζυγός της και τα δύο παιδιά τους.

Πυροβόλησε δύο φορές

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα στο εν διαστάσει, σύμφωνα με πληροφορίες ζευγάρι.

Ο άνδρας φέρεται να έβγαλε το όπλο και να πυροβόλησε την 53χρονη, μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, δύο φορές. Η μία σφαίρα την βρήκε στην ωμοπλάτη και η δεύτερη στο κεφάλι πίσω από το αυτί της.

Εντόπισαν τον 65χρονο σε συνεργείο

Επιτόπου έφτασε η Αστυνομία που ενημερώθηκε από συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού.

Ο 65χρονος μετά το επεισόδιο εγκατέλειψε το σπίτι και αστυνομικοί της ασφάλειας και της ομάδας Δίας τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα σε συνεργείο στο Γάζι.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για τη διαδικασία της προανάκρισης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Άλλη ομάδα αστυνομικών βρέθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να πάρει κατάθεση από την τραυματία.

Η 53χρονη γυναίκα παρότι χτυπημένη από την πρώτη στιγμή διατηρούσε τις αισθήσεις της και σύμφωνα με ιατρικές πηγές δεν κινδυνεύει η ζωή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News