Ειδήσεις

Νέα συντονιστική επιτροπή στο «Ποτάμι» στο Ρέθυμνο

Γυναικεία υπόθεση αποδείχθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας Συντονιστικής Επιτροπής για το δήμο Ρεθύμνου στο «ΠΟΤΑΜΙ» καθώς στο τιμόνι για τον συντονισμό των δράσεων της οργάνωσης αναδείχθηκαν η κ. Μαργαρίτα Γερούκη και η κ. Χάρις Μπαραδάκη.

Η κ. Μαργαρίτα Γερούκη είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην εκπαίδευση, University of Helsinki / Finland, και εξελέγει πρώτη σε ψήφους. Δεύτερη σε σταυρούς προτίμησης αναδείχθηκε η κ. Χάρις Μπαραδάκη, συγγραφέας και μέλος της απερχόμενης επιτροπής. Την ομάδα συμπληρώνει ο νεαρός φοιτητής Οικονομικών Δημήτρης Κληρονόμος, ο οποίος είναι το νεότερο μέλος της ομάδας των συντονιστών και ανέλαβε και δημιούργησε την Πανελλαδική Ομάδα νέων του Ποταμιού, της οποίας είναι και κεντρικός Συντονιστής.

Τέταρτος σε σειρά σταυρών προτίμησης, αναδείχτηκε ο κ. Μάνος Νικολουδάκης.

Η συντονιστική επιτροπή σε συνεργασία με τους εθελοντές του Ποταμιού στο Ρέθυμνο, θα αναλάβουν μέσα στα καθήκοντά τους να προωθήσουν το μήνυμα του Ποταμιού στο Νομό και να συντονίζουν τις ενέργειες της οργάνωσης.

Ωστόσο, ολοήμερη εκδήλωση του Ποταμιού θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης όπου θα παρευρεθούν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής μαζί με την Περιφερειακή Συντονίστρια για το νομό Ρεθύμνου κ. Άλια Κάτσικα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής Διαλόγου, αποτελούμενη από καταξιωμένους ανθρώπους, μη μέλη του Ποταμιού, που θα μοιραστούν τη γνώση, την εμπειρία τους και τις ιδέες τους, προκειμένου να διαμορφωθούν οι βιώσιμες λύσεις μιας σειράς προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα μας.

Παρουσία και των μελών της Πανελλήνιας Επιτροπής, αλλά και των αναλυτών της διαδικτυακής πλατφόρμας "Δια Ταύτα", στην οποία κατατέθηκαν χιλιάδες προτάσεις από ανώνυμους κι επώνυμους πολίτες τους τελευταίους μήνες, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θοδωράκης, θα παρουσιάσει τις "21 Λύσεις", που προέκυψαν από αυτό τον ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία.

Όλες οι ανακοινώσεις και τα συμπεράσματα της ημερίδας θα βρίσκονται αναρτημένα στην κεντρική σελίδα για "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" στο διαδίκτυο: www.topotami.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια