default-image

Ρίτσιο: "Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Γκατούζο"

Αθλητισμός
Ρίτσιο: "Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Γκατούζο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, Λουΐτζι Ρίτσιο μίλησε για την παρουσία τους στην Ελλάδα και τόνισε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ιταλό προπονητή.

Το «δεξί χέρι» του «Ρίνο» τόνισε στο «tuttomercatoweb.com» ότι τόσο αυτός, όσο και ο Γκατούζο γνώριζαν τις δυσκολίες που θα συναντούσαν στον ΟΦΗ και πως ο μοναδικός στόχος είναι η ανάπτυξη του συλλόγου.

Για την εμπειρία στην Ελλάδα: «Καλή. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες όμως ζούμε με αυτές. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό. Το είχα μελετήσει πριν έρθουμε στην Ελλάδα. Η εμπειρία μας κάνει να μεγαλώνουμε».

Για την απόφαση να πουν το «ναι» στον ΟΦΗ: «Είναι αλήθεια, πολλές φορές μας έχουν ρωτήσει. Όμως είμαι πεπεισμένος ότι ο κόουτς πήρε την απόφαση που έπρεπε και πως γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες και τις δυνατότητες του συλλόγου, όμως μας αρέσει η δουλειά ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Εδώ, σε ένα μέρος όπως αυτό που αναπτύσσεται, σημασία έχει να υπάρχει εμπιστοσύνη προς εκείνον. Εδώ υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και είναι μια ευκαιρία να βελτιώνεται η ομάδα, όχι όπως σε άλλα μέρη όπου σε απολύουν μετά από δύο ισοπαλίες».

Για τις συνθήκες στην ομάδα του Ηρακλείου: «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί αυτήν την σεζόν υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News