default-image

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για τα επεισόδια στο γήπεδο

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για τα επεισόδια στο γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι ο 32χρονος κατηγορούμενος για τα επεισόδια στις κερκίδες στη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός. O 32χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας στη 1 το μεσημέρι.

Παρότι αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σε βάρος και των τεσσάρων που συνελήφθησαν μετά τη συμπλοκή στη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου-Εθνικού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους αφέθηκε μόνο ο 22χρονος.

Έξι ημέρες μετά που ο Κωνσταντίνος Κατσούλης έχασε τις αισθήσεις του και παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του 401 ο ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης, μετά που έλαβε στα χέρια του και μελέτησε όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 46χρονου, αναφέρει πως δεν αποκλείεται ο τραυματίας να έβαλε τα χέρια του για να προστατεύσει το κεφάλι του και γι' αυτό το λόγο να μη φέρει εμφανή χτύπημα.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει την Ιατρική ομάδα του Βενιζελείου για την αρχική διάγνωση στον 46χρονο φίλαθλο, καθώς από την πρώτη στιγμή ανακοινώθηκε πως δεν παρουσίαζε εμφανή χτυπήματα στο κεφάλι.

Πλέον σύμφωνα με τον ιατροδικαστή για το τι ακριβώς συνέβη και ο Κωνσταντίνος Κατσούλης έφτασε σε αυτή την κατάσταση θα αποφανθούν οι ανακριτικές Αρχές μέσα από τις καταθέσεις και το οπτικοακουστικό υλικό. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News