default-image

Προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά "έσβησε" στον αέρα

Κρήτη
Προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά "έσβησε" στον αέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στη Σαντορίνη καθώς ένας τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά και έγινε προσπάθεια μεταφοράς του στην Κρήτη αλλά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στη διαδρομή.  

Ο 39χρονος Βρετανός τραυματίστηκε θανάσιμα το απόγευμα της Τετάρτης ενώ έκανε θαλάσσιο μοτοποδήλατο (τζετ σκι), στην περιοχή Καμάρι στη Σαντορίνη.

Ο Βρετανός, που είχε παντρευτεί δύο ημέρες πριν στη Θήρα, κατέληξε στη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο και η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, «39χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα χθες, κατά τη διενέργεια θαλάσσιου μοτοποδήλατου (jet ski), στην περιοχή "Καμάρι" Σαντορίνης, ο οποίος λίγο αργότερα κατέληξε κατά τη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο.

Κατόπιν προφορικής ενημέρωσης του αρμόδιου εισαγγελέα, στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον εκμισθωτή θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιείται στην εν λόγω περιοχή. Όπως προέκυψε, το jet ski "SILVER" Τ.Θ. 231, στο οποίο επέβαινε ο 39χρονος, συγκρούστηκε εν πλω με το jet ski "ΓΙΑΝ" Τ.Θ. 115, ο χειριστής του οποίου αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Προανάκριση διενεργείται από τη λιμενική Αρχή Θήρας, ενώ η σορός του 39χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News