Ειδήσεις

Οι γενικοί γραμματείς στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη το μεσημέρι στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής με τον υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη, και τους γενικούς γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για τον καλύτερο συντονισμό και την εφαρμογή του κυβερνητικού έργου στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Κλιματικής Αλλαγής, έλαβε μέρος ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης.

Μάλιστα ο πρώην γ.γ. Περιφέρειας Κρήτης Αθανάσιος Καρούντζος κάθισε δίπλα στον Γρηγόρη Ροκαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική παρουσίαση και συζήτηση για όλες τις δράσεις και τις νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί το ΥΠΕΚΑ, ενώ αποφασίστηκε να υπάρξουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη προώθηση του κυβερνητικού έργου σε τοπικό επίπεδο. Στη συνέχεια ο κ. Ροκαδάκης είχε συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών με τον υπουργό κ. Αργύρη Ντινόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη, όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η γενική γραμματέας του ΥΠΕΚΑ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κων/νος Μαθιουδάκης, ο γενικός γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Σωκράτης Αλεξιάδης, ο ειδικός γραμματέας Υδάτων Κων/νος Τριάντης και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις παρέστησαν οι γενικοί γραμματείς Αττικής Εμμανουήλ Αγγελάκας, Στερεάς Ελλάδας-Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη, Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασιλική Ευταξά, Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας-Ιονίου Γιώργος Διδασκάλου, Μακεδονίας-Θράκης Αθανάσιος Καρούντζος και Αιγαίου Σπύρος Σπυρίδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια