default-image

Τι ζήτησε η Lady Gaga με "άρωμα" Κρήτης

Κρήτη
Τι ζήτησε η Lady Gaga με "άρωμα" Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε βήμα της προκαλεί πανικό στους θαυμαστές της και κάθε της κίνηση απαθανατίζεται από τα φλας των φωτογράφων και κάνει το γύρο του κόσμου. Αυτή τη φορά οι απαιτήσεις της Lady Gaga, που βρίσκεται στην Ελλάδα, προκάλεσαν σχόλια και εντυπώσεις καθώς είχαν "άρωμα" Κρήτης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διάσημη τραγουδίστρια έχει ζητήσει συγκεκριμένη ποικιλία ελληνικού κρασιού, που είχε δοκιμάσει στις διακοπές της στην Κρήτη το 2011. Μάλιστα αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση ότι θα έκανε και κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, με σταθμό και στην Κρήτη, χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί αν τελικά θα βρει χρόνο για να απολαύσει τα πανέμορφα τοπία.

Και προεδρική σουίτα

Πολλές απαιτήσεις για το διάστημα που παραμένει στην Αθήνα έχει διατυπώσει η εκκεντρική Lady Gaga που θα εμφανιστεί αύριο Παρασκευή 19 Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ. Η 28χρονη έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση.

Στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η Gaga έχει κλείσει την προεδρική σουίτα για την ίδια και άλλες δύο premium σουίτες, στις οποίες έχει ζητήσει να επικρατεί το λευκό χρώμα στα έπιπλα.

Η διατροφή της στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει σαλάτες, φρούτα, ψάρια αλλά και ελληνικούς μεζέδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News