default-image

Στους ώριμους παίκτες του στηρίζεται ο Βεργέτης για το ματς με την Μπεσίκτας

Ποδόσφαιρο
Στους ώριμους παίκτες του στηρίζεται ο Βεργέτης για το ματς με την Μπεσίκτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη χαρακτήρισε την πρώτη αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπεσίκτας, τόνισε πως η ομάδα του έχει ώριμους παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να παρουσιαστούν αποτελεσματικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας του στον όμιλο, δήλωσε πως ο στόχος είναι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί οι ποδοσφαιριστές του.

Τέλος τόνισε πως θα λείψει ο Κουρμπέλης, ωστόσο θα τον αντικαταστήσει επάξια όποιος χρησιμοποιηθεί στη θέση του.

Αναλυτικά:

«Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι, με τρεις προκρίσεις έχουμε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχουμε στους ομίλους, αρχής γενομένης από έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας. Εχουμε παίκτες ώριμους, συνειδητοποιημένους, που ξέρουν τα καθήκοντά τους και πιστεύω ότι θα τα δείξουν στο μέγιστο βαθμό».

Για την απουσία του Κουρμπέλη: «Είναι μια τεράστια απουσία, η οποία θα έχει επάξια αντικατάσταση».

Για τη δήλωση του Σλάβεν Μπίλιτς ότι σέβεται πολύ τον Αστέρα: «Οι μεγάλες προσωπικότητες στον αθλητισμό είναι τέτοιες, γιατί σέβονται τον αντίπαλο. Ο Σλάβεν Μπίλτς είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, το αποδεικνύει και το ίδιο σεβόμαστε κι εμείς εκείνον και την ομάδα του».

Ο Βεργέτης ρωτήθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο για το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρχε ένταση μεταξύ των φιλάθλων σε αγώνες ομάδων των δύο χωρών, ενώ πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο: «Αισθανόμαστε πολύ όμορφα που είμαστε εδώ στην Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Οι δύο χώρες έχουν κάνει πολλά βήματα πολιτισμού και αύριο θα είναι μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά».

Για τις προσδοκίες του Αστέρα στον όμιλο: «Ο Αστέρας ευελπιστεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό σημαίνει να αμυνθεί οργανωμένα και να επιτεθεί αποτελεσματικά. Το ρόστερ αποτελείται από Ελληνες ικανούς και άξιους, από Λατινομαρικάνους, μια που μας έχει βγει σε καλό και από παίκτες γαλλόφωνους πολύ καλούς. Αυτό το μίγμα έχει φέρει τις επιτυχίες και αυτή την ευρωπαϊκή πορεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News