default-image

Αναστασιάδης: «να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς»

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: «να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο το δυνατό περισσότερες νίκες είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο Europa League, όπως επισήμανε ο Άγγελος Αναστασιάδης  στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ζίμπρου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έκανε συστάσεις στους φίλους του ΠΑΟΚ ώστε να στηρίξουν δίχως ακρότητες την ομάδα καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τιμωρίας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς με την Ντινάμο Μινσκ:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του επί μιας μεγάλης ομάδας και να ευχηθώ σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό καλή επιτυχία στους δικούς τους αγώνες. Κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι. Κάθε ένα ματς το βλέπουμε όσο το δυνατόν πιο σοβαρά. Αυτό θα κάνουμε και αύριο όταν και θα φανεί η ετοιμότητα των ομάδων».

Για την ετοιμότητα Γκολάσα και Παπαδόπουλου:

«Ο Γκολάσα δεν είναι ακόμα έτοιμος και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν βοηθά και ο καιρός. Ο Δημήτρης είναι έμπειρος και έχει κάνει περισσότερες προπονήσεις. Είναι σε καλύτερη κατάσταση. Το θετικό είναι πως είναι καλά και οι δύο, όπως και ο Κίτσιου που έχει προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες ημέρες».

Για τον κόσμο:

«Τον θέλουμε να είναι μαζί μας. Το έχουμε πληρώσει όταν δεν τον έχουμε μαζί μας. Έχουμε ήδη τιμωρηθεί με 30.000 ευρώ πρόστιμο με τη Ζίμπρου. Είμαστε υπόλογοι. Πρέπει να ακολουθήσουν τις εντολές. Η UEFA δεν αστειεύεται. Μας έχουν βάλει στο μάτι. Καταλαβαίνω και την αγάπη και την τρέλα αλλά συμφέρον της ομάδας είναι να μη συμβεί κάτι που θα κάνει κακό στην ομάδα, είτε αυτό είναι αγωνιστικό είτε είναι υλικό».

Για το αν δίνεται προτεραιότητα στο πρωτάθλημα ή την Ευρώπη:

«Τους στόχους τους βάζει ο προπονητής. Πρώτα είναι το πρωτάθλημα για το δικό μας το κομμάτι, αλλά υπάρχει η Ευρώπη. Η Εθνική είναι ο καθρέφτης και η Ευρώπη το καθρεφτάκι για μια χώρα. Πρέπει να απλώσουμε τα φτερά της ομάδας όσο γίνεται πιο μακριά από τον ελλαδικό χώρο. Αυτό είναι το σκεπτικό».

Για το αν σκέφτεται κάτι ιδιαίτερο για κάποιον παίκτη, όπως ο Ουντότζι που έχει περάσει από την Ελλάδα:

«Ασχολούμαι με την αντίπαλη ομάδα και δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Με ενδιαφέρει το σύνολο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News