Ειδήσεις

Σεμινάριο Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών στη Νεάπολη

Το 3ο Σεμινάριο Φωνητικής και Φωνητικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Σεπτεμβρίου  στη Νεάπολη, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης.

Το Σεμινάριο διοργανώνει η Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την ΩΡΛ Εταιρεία Κρήτης, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, του Ιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου και της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης.

Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας ΩΡΛ Εταιρείας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου. Στο Σεμινάριο θα συμμετάσχουν αξιόλογοι ομιλητές  διαφόρων ειδικοτήτων, διακεκριμένοι καθηγητές της ΩΡΛ Επιστημονικής Κοινότητας, του χώρου της Μουσικής και συνεργάτες από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ανάμεσα στους επιστήμονες που θα πάρουν μέρος είναι και η λογοπαθολόγος και συγγραφέας Μαρία Ρουσοχατζάκη, η οποία και  θα πραγματοποιήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, εργαστήριο με τίτλο "Πρώτο διαδραστικό σεμινάριο για υγιή και σωστή φώνηση σε επαγγελματίες και μη", αλλά και στις 28 Σεπτεμβρίου ακόμη ένα εργαστήριο με τίτλο: "Δεύτερο διαδραστικό σεμινάριο για υγιή και σωστή φώνηση σε επαγγελματίες και μη"

Το σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί, ενώ παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους «Επαγγελματίες Χρήστες Φωνής», όπως εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, τραγουδιστές, χορωδούς, μουσικούς, ιερείς, ψάλτες, προπονητές αθλημάτων, δημοσιογράφους, κ.ά.

Το πιο σημαντικό ίσως είναι πως τα έσοδα από τις εγγραφές θα διατεθούν στον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» και εκπρόσωποί του θα παρευρεθούν στο χώρο (προτεινόμενο ποσό εγγραφής 20€ για μη ιατρούς και 50€ για ιατρούς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια