default-image

Γ. Κυριακάκης: "Χρυσαυγίτης ψήφισε ΠΑΣΟΚ"

Κρήτη
Γ. Κυριακάκης: "Χρυσαυγίτης ψήφισε ΠΑΣΟΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε όσα δε γράφει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, όπως υποστηρίζει, για τις εκλογές αντιπροσώπων για την ΕΝ.ΠΕ., αναφέρεται ο περιφερειακός σύμβουλος με την "Ανυπόταχτη Κρήτη" Γιάννης Κυριακάκης.

Όπως τονίζει, «τη Δευτέρα 15/9 συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης για να εκλέξει: α) αντιπροσώπους για την Ένωση Περιφερειών (ΕΝ.ΠΕ.) και β) τη νέα Επιτροπή Περιβάλλοντος. Για τους αντιπροσώπους στην ΕΝ.ΠΕ., στα τοπικά ΜΜΕ δημοσιεύτηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου που προφανώς έστειλε η Περιφέρεια (υπάρχει και στην ιστοσελίδα της):

"Η παράταξη «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, εξέλεξε 5 έδρες με τους: Γιάννη Λεονταράκη, 14 ψήφους, Αναστάσιο Κουρουπάκη, 13 ψήφους, Δημήτρη Βαονάκη, 11 ψήφους, Δημήτρη Μιχελογιάννη, 10 ψήφους, και Όλγα Λεβάκη, 10 ψήφους. Αναπληρωματικοί: Νίκος Δασκαλάκης, 9 ψήφους, Γιώργος Αλεξάκης, 9 ψήφους, Γιώργος Μαρής, 9 ψήφους.

Η παράταξη «Κρήτη Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σεραφείμ Τσόκα εξέλεξε 2 έδρες με τους: Σεραφείμ Τσόκα, 10 ψήφους, και Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, 10 ψήφους. Αναπληρωματικοί ο Ιωάννης Δεικτάκης, 5 ψήφους, Αναστάσιος Μανιαδάκης, 5 ψήφους.

Η παράταξη «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» με επικεφαλής τον Μιχάλη Κριτσωτάκη εξέλεξε 1 έδρα και συγκεκριμένα με τον Μιχάλη Κριτσωτάκη με 5 ψήφους, και με αναπληρωματικούς τους Γιώργο Αγοραστάκη, 4 ψήφους, και Μανόλη Θραψανιώτη, 3 ψήφους".

Τι δε γράφει;

Ότι η ψηφοφορία έγινε με χωριστά ψηφοδέλτια.

Ότι η "Ανυπόταχτη Κρήτη" με υποψήφιο τον Γ. Κυριακάκη έλαβε μία ψήφο και η "Λαϊκή Συσπείρωση" με υποψήφιο το Στ. Ορφανό έλαβε μία ψήφο. Κανένας από τους δύο δεν εξελέγη.

Δε γράφει επίσης πόσες ψήφους πήρε η κάθε παράταξη. Δε θα έπρεπε να το γράφει το δελτίο Τύπου;

Η παράταξη "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης" (ΣΥΡΙΖΑ) έλαβε 5 ψήφους, όσους συμβούλους διαθέτει. Η παράταξη "Κρήτη Μπορούμε" (Ν.Δ.) έλαβε 10 ψήφους, όσοι ήταν οι παρόντες σύμβουλοί του, καθώς απουσίαζε ένας. Τέλος η παράταξη "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" (ΠΑΣΟΚ) με 31 συμβούλους έλαβε 32 ψήφους!!!! Με δεδομένο ότι ο Αντ. Ανηψητάκης (παράταξη "Μια Κρήτη") ψήφισε λευκό, ποιος απομένει; Ο χρυσαυγίτης Σπυρόπουλος ψήφισε ΠΑΣΟΚ!!!! Άλλωστε ήταν ο μοναδικός από τους επικεφαλής παράταξης που δεν τοποθετήθηκε και στα μουλωχτά ψήφισε "Κρήτη Πρώτη Δύναμη".

Τα συμπεράσματα δικά σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News