Ειδήσεις

Γ. Κυριακάκης: "Χρυσαυγίτης ψήφισε ΠΑΣΟΚ"

Σε όσα δε γράφει το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, όπως υποστηρίζει, για τις εκλογές αντιπροσώπων για την ΕΝ.ΠΕ., αναφέρεται ο περιφερειακός σύμβουλος με την "Ανυπόταχτη Κρήτη" Γιάννης Κυριακάκης.

Όπως τονίζει, «τη Δευτέρα 15/9 συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης για να εκλέξει: α) αντιπροσώπους για την Ένωση Περιφερειών (ΕΝ.ΠΕ.) και β) τη νέα Επιτροπή Περιβάλλοντος. Για τους αντιπροσώπους στην ΕΝ.ΠΕ., στα τοπικά ΜΜΕ δημοσιεύτηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου που προφανώς έστειλε η Περιφέρεια (υπάρχει και στην ιστοσελίδα της):

"Η παράταξη «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, εξέλεξε 5 έδρες με τους: Γιάννη Λεονταράκη, 14 ψήφους, Αναστάσιο Κουρουπάκη, 13 ψήφους, Δημήτρη Βαονάκη, 11 ψήφους, Δημήτρη Μιχελογιάννη, 10 ψήφους, και Όλγα Λεβάκη, 10 ψήφους. Αναπληρωματικοί: Νίκος Δασκαλάκης, 9 ψήφους, Γιώργος Αλεξάκης, 9 ψήφους, Γιώργος Μαρής, 9 ψήφους.

Η παράταξη «Κρήτη Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σεραφείμ Τσόκα εξέλεξε 2 έδρες με τους: Σεραφείμ Τσόκα, 10 ψήφους, και Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, 10 ψήφους. Αναπληρωματικοί ο Ιωάννης Δεικτάκης, 5 ψήφους, Αναστάσιος Μανιαδάκης, 5 ψήφους.

Η παράταξη «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» με επικεφαλής τον Μιχάλη Κριτσωτάκη εξέλεξε 1 έδρα και συγκεκριμένα με τον Μιχάλη Κριτσωτάκη με 5 ψήφους, και με αναπληρωματικούς τους Γιώργο Αγοραστάκη, 4 ψήφους, και Μανόλη Θραψανιώτη, 3 ψήφους".

Τι δε γράφει;

Ότι η ψηφοφορία έγινε με χωριστά ψηφοδέλτια.

Ότι η "Ανυπόταχτη Κρήτη" με υποψήφιο τον Γ. Κυριακάκη έλαβε μία ψήφο και η "Λαϊκή Συσπείρωση" με υποψήφιο το Στ. Ορφανό έλαβε μία ψήφο. Κανένας από τους δύο δεν εξελέγη.

Δε γράφει επίσης πόσες ψήφους πήρε η κάθε παράταξη. Δε θα έπρεπε να το γράφει το δελτίο Τύπου;

Η παράταξη "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης" (ΣΥΡΙΖΑ) έλαβε 5 ψήφους, όσους συμβούλους διαθέτει. Η παράταξη "Κρήτη Μπορούμε" (Ν.Δ.) έλαβε 10 ψήφους, όσοι ήταν οι παρόντες σύμβουλοί του, καθώς απουσίαζε ένας. Τέλος η παράταξη "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" (ΠΑΣΟΚ) με 31 συμβούλους έλαβε 32 ψήφους!!!! Με δεδομένο ότι ο Αντ. Ανηψητάκης (παράταξη "Μια Κρήτη") ψήφισε λευκό, ποιος απομένει; Ο χρυσαυγίτης Σπυρόπουλος ψήφισε ΠΑΣΟΚ!!!! Άλλωστε ήταν ο μοναδικός από τους επικεφαλής παράταξης που δεν τοποθετήθηκε και στα μουλωχτά ψήφισε "Κρήτη Πρώτη Δύναμη".

Τα συμπεράσματα δικά σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια